UNICEF organiseert Sport voor Vrede-dag in Lier

Kristof Blomme
| 0 reacties
UNICEF organiseert Sport voor Vrede-dag in Lier
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zaterdag 11 maart 2006 organiseert het UNICEF jongerencomité van Antwerpen een Sport voor Vrede-dag in Lier. Het is de bedoeling om die dag het grote publiek massaal aan het sporten te brengen, voor het goede doel. 

UNICEF is wereldleider inzake het welzijn van kinderen. De organisatie is actief in 155 landen om kinderen te helpen overleven en ontwikkelen. De financiering bestaat louter uit vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven en regeringen.

De dag is gepland in het kader van de UNICEF-campagne 'Laat kinderen in vrede leven.' UNICEF wil vooral het recht en het belang van sport en spel tijdens en na conflictsituaties in de kijker zetten. Het UNICEF jongerencomité van Antwerpen organiseert daarom een Sport voor Vrede-dag. Plaats van het gebeuren is de Stedelijke Sporthal, Eeuwfeestlaan 183, te Lier.

Van 10 tot 18 uur kan er kennis gemaakt worden met bekende en minder bekende sporten. Bovendien is er heel wat randanimatie voorzien. Er wordt onder andere een benefietvoetbalmatch georganiseerd met bekende Vlamingen. Allen daarheen dus!

Klik hier voor de promotieposter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties