Biglia aangekomen in België

Jeroen Kins
| 0 reacties
Biglia aangekomen in België
Foto: © SC
Word fan van Anderlecht! 4199

De nieuwste aanwinst van Anderlecht, Lucas Rodrigo Biglia, is onder massale belangstelling aangekomen op het vliegveld van Zaventem. Vandaag en morgen ondergaat hij medische tests, vrijdag psychologische. Als alles goed verloopt tekent de Argentijn daarna zijn contract.
 
"Ik wil Champions League spelen", vertelde Biglia aan Het Laatste Nieuws. "Dat was de voornaamste reden om voor paars-wit te kiezen. Een overgang naar Spanje vond ik een stap te ver." Een andere factor die zijn keuze voor Anderlecht bepaalde was de aanwezigheid van Frutos. "Zijn invloed was groot. Ik heb veel met Nicolas gepraat over België, over Anderlecht. Hij heeft me overtuigd. Ik spreek alleen Spaans, maar ik wil zo snel mogelijk Frans leren. Net als amigo Niko."
 
Volgens hoofdscout Werner Deraeve kan je Biglia vergelijken met Redondo. "Biglia is technisch sterk en leest het spel goed. Een complete middenvelder, die zowel verdedigend als aanvallend zijn bijdrage levert." Veelbelovend, maar dat mag ook voor een speler die naar verluidt meer dan 3 miljoen euro kost.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties