Helpt Standard Anderlecht bij transfer Boussoufa?

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Helpt Standard Anderlecht bij transfer Boussoufa?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu ook Marseille zich gemeld heeft voor Mbarek Boussoufa (zie onder), moet Anderlecht dringend in actie schieten, wil het het goudhaantje van AA Gent naar Brussel halen. Voorzitter Roger Vanden Stock maakt alvast werk van de zaak en krijgt mogelijk hulp uit onverwachte hoek.

Volgens De Gazet Van Antwerpen zou niemand minder dan Luciano D'Onofrio, ondervoorzitter van aartsrivaal Standard, Anderlecht willen helpen bij een transfer van Boussoufa. D'Onofrio heeft immers als voormalig spelersmakelaar heel wat contacten in het milieu. Vanden Stock en D'Onofrio zouden tijdens een etentje afgesproken hebben dat Standard in ruil Walter Baseggio zou krijgen.

Dat Standard graag Baseggio wil binnenhalen, is al lang geen geheim meer. En de interesse van Anderlecht voor Boussoufa is dat nog minder. De Brusselaars zouden in ruil zo'n 3 miljoen euro én Mbo Mpenza willen geven. Het Gentse bestuur noemt dat "slim gezien, maar voorbarig." Anderlecht zal zich trouwens moeten haasten, want AZ, PSV, Valencia en vooral Marseille liggen op de loer.    


Marseille opent strijd om Boussoufa

Olympique Marseille heeft de strijd om Mbarek Boussoufa officieel geopend. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Marseille zal zich eerstdaags melden bij AA Gent.

Anderlecht krijgt dus serieuze concurrentie in de strijd om Boussoufa. In Brussel denkt men aan een ruiloperatie met Mbo Mpenza, maar dat noemt het Gentse bestuur "slim gezien, maar zeer voorbarig."

Ook PSV, AZ en Valencia zouden interesse tonen voor Boussoufa.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties