Chatelle heeft geen zin in G. Beerschot en Cercle

Nico Wieme
| 56 reacties
Chatelle heeft geen zin in G. Beerschot en Cercle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Chatelle heeft geen zin om voor Germinal Beerschot of Cercle Brugge te gaan spelen. Dat laat de rechterflankspeler van Anderlecht zelf weten.

Even werd de naam van Thomas Chatelle genoemd als mogelijke versterking voor Germinal Beerschot of Cercle Brugge. Bij de Antwerpenaars had hij als pasmunt kunnen dienen voor de eventuele terugkeer van Silvio Proto, bij de Bruggelingen zou hij gekaderd hebben in de transfer van Tom De Sutter naar de hoofdstad.
 
Chatelle heeft zelf laten weten geen zin te hebben in een vertrek bij paars-wit. “Anderlecht heeft me geen enkele vraag in die zin gesteld. Maar eerlijk gezegd zie ik ook niet in wat ik bij Germinal Beerschot of Cercle Brugge zou kunnen doen”, aldus de ex-Genkspeler in Het Laatste Nieuws.
 
“Natuurlijk wil ik meer speelminuten, maar ik blijf ervoor knokken om die hier af te dwingen. Ik denk ook niet dat mijn lot verbonden is aan de concurrentie met Jonathan Legear. Een plaats afdwingen doe je zelf, door hard te werken”, beseft Chatelle. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties