Jankovic: "Tegengoal niet de fout van één speler"

Nico Wieme
| 3 reacties
Jankovic: "Tegengoal niet de fout van één speler"
Foto: © SC
Word fan van Sporting Lokeren! 656

Aleksandar Jankovic kon absoluut niet lachen met het late puntenverlies tegen Cercle Brugge. De Lokerencoach was wel tevreden over de prestatie van Nill De Pauw.

Aleksandar Jankovic baalde als een stekker na het late puntenverlies thuis tegen Cercle Brugge. De Serviër vond zijn ploeg in de eerste helft niet goed spelen, maar zag wel een goede tweede helft. "In de eerste helft was het zoeken naar samenhang door de ploegwijzigingen die ik doorgevoerd heb", zei Jankovic aan onze redactie.

"In de tweede helft ging het beter. We maken die goal en gaan voor de winst. Dit hadden we in de blessuretijd niet mogen weggeven. Het erge is dat dit niet de eerste keer is dat het ons overkomt. Ook op Zulte Waregem en op Club Brugge lieten we in extremis punten liggen. Die tegengoal had vermeden kunnen worden. Het is niet de fout van één speler. We verliezen hier twee kostbare punten", aldus de Lokerencoach.

Nill De Pauw mocht voor het eerst in weken nog eens aantreden. Jankovic was tevreden met de prestatie van zijn youngster. "Nill heeft hard gewerkt. Dat ik hem vervangen heb, was een tactische keuze na onze voorsprong. Ik vind het schitterend hoe hij teruggekomen is op het hoogste niveau na acht weken revalidatie."

Van Olivier Doll was dan weer geen spoor te bekennen. "Doll had last aan de voet. Ik wou met hem absoluut geen risico nemen. We kunnen het ons wel permitteren om eens iemand op de bank te laten", vond Jankovic.


"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties