Vanhaezebrouck: "Het spookt hier"

Steurbaut Kersten
| 56 reacties
Vanhaezebrouck: "Het spookt hier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Hein Vanhaezebrouck slaagde er nog niet in om Genk voor eigen volk te laten winnen. Ondanks de veertiende plaats in het klassement heeft de trainer er nog altijd zin in om verder te gaan.

“Ik geloof dat het hier echt begint te spoken. We geven één kans weg en we krijgen twee doelpunten tegen”, reageert Vanhaezebrouck. “Zelf creëren we diverse kansen, maar we maken ze niet af. Dat is echt onvoorstelbaar.”

“Na een half uur had het al 2-0 of meer moeten staan. Bij hun eerste en enige echte tegenstoot is het meteen een doelpunt.”

Racing Genk speelde nochtans ook geen sterke wedstrijd. “Het was niet altijd perfect. Als je de kansen optelt, verdienen we hier om te winnen. De manier waarop het tegendoelpunt dan valt, dat is echt het noodlot.”

“KV Mechelen slecht? Blijkbaar speelt iederen slecht tegen ons. Club Brugge was slecht, Charleroi was slecht, .... Dat is toch een verdienste van ons”, stelt Vanhaezebrouck bitter.

Het ontslag hangt nu als het zwaard van Damocles boven het hoofd van Vanhaezebrouck. “Ik heb nog altijd zin om door te gaan. Ik ga verder en ga proberen het maximum uit de ploeg te halen en de kopjes fris te maken voor de verplaatsing naar Lokeren volgende week.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties