Anthuenis: "Moeilijkste titel van allemaal"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Anthuenis: "Moeilijkste titel van allemaal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimé Anthuenis vierde met Lierse de promotie naar eerste klasse. Het was voor de Waaslander al zijn zesde titel uit zijn carrière. “Het was de moeilijkste van allemaal”, aldus Anthuenis.

“Dit is de titel waar ik me het meest druk in heb gemaakt. Het was van moeten, anders was het dramatisch. Maar het scenario zat vandaag mee. We kwamen gelukkig vroeg op voorsprong want de eerste tien minuten hadden we het moeilijk. Daarna hebben we het goed uitgespeeld in de eerste helft.”

Hoe ziet de toekomst van Anthuenis eruit? “Daar wil ik nog niet te veel uitspraken over doen. Ik wil wel blijven, maar moet eerst nog eens praten met Lierse. Ik sta wel wat sceptisch tegenover eerste klasse. Veel trainers worden na een paar matchen al ten onrechte ontslagen.

“Maar ik zit hier met een goede technische staf en de ploeg heeft potentieel voor eerste klasse. Dat zijn zorgen voor later. Nu moeten we eerst genieten.”

Zelfde ambitie

Eigenaar Maged Samy wil alvast doorgaan met Anthuenis. “We zullen snel een gesprek hebben. Als hij zich in onze ambities kan vinden, dan blijft hij bij Lierse. Dat is heel belangrijk voor ons.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties