100ste wedstrijd van Lokeren onder leiding van Maes

100ste wedstrijd van Lokeren onder leiding van Maes
Foto: © SC
Word fan van Sporting Lokeren! 656

Peter Maes heeft het voorbije weekend zijn 100ste wedstrijd uitgezeten als trainer van Sporting Lokeren. Dat was tegen Anderlecht, waar Maes in het verleden reserve-doelman was.

Peter Maes staat sinds 2010 onder contract bij Sporting Lokeren en onder zijn leiding groeide Lokeren uit tot een degelijke subtopper. In 2012 behaalde hij met de club de Beker van België, meteen ook zijn eerste prijs als trainer. Op dit moment staat hij met de Oost-Vlamingen op de derde plaats in het klassement.

Maes begon zijn trainerscarrière in 2001 bij Verbroedering Meerhout in vierde klasse. Met de club haalde hij de eindronde, maar promotie lukte net niet. Na een periode bij Verbroedering Geel, nam hij de leiding over bij KV Mechelen. Met de club werd hij vice-kampioen in Tweede Klasse en dit keer lukte promotie wel. Onder zijn leiding groeide Mechelen uit tot een stabiele middenmotor.

Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht haalde Maes in 2010 naar de club waar hij nu nog steeds actief is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties