Origi staat weldra weer op het veld, maar ligt zijn (nabije) toekomst wel bij Liverpool?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Origi staat weldra weer op het veld, maar ligt zijn (nabije) toekomst wel bij Liverpool?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij stak net weer de neus aan het venster bij Liverpool, maar dan stuurde een vervelende blessure de plannen van Divock Origi in de war… De jonge Belg ligt nog enkele weken in de lappenmand, maar wat houdt dat in voor zijn toekomst?

Jürgen Klopp gunde onze landgenoot de laatste tijd net wat meer speelminuten, maar door een blessure aan de knie staat Origi nog tot half februari aan de kant. Een mentale klap voor de beloftevolle aanvaller.

“Het is jammer, maar veel valt er niet over te zeggen”, zo zegt vader Mike Origi in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Divock richt zich nu op zijn revalidatie en in de tweede week van februari zou hij er in principe terug moeten staan.”

"Enkel het herstel van Divock telt nu"

Mike Origi

En wat met zijn (nabije) toekomst? Ligt die bij Liverpool of volgt er toch nog een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen? “Daar wil ik liever niets over kwijt”, blijft papa Origi op de vlakte. “Enkel het herstel van Divock telt nu.”

Het is dus niet duidelijk of Origi het seizoen bij Liverpool afmaakt, maar één ding is zeker: met het oog op het EK in Frankrijk van komende zomer maakt Origi best zoveel mogelijk speelminuten. Tijdens de vorige interlandperiode liet Marc Wilmots hem nog links liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties