OFFICIEEL: Lierse versterkt zich en haalt bij JPL-club speler met meer dan 160 matchen op hoogste niveau op de teller

OFFICIEEL: Lierse versterkt zich en haalt bij JPL-club speler met meer dan 160 matchen op hoogste niveau op de teller
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een ferm statement van Lierse. De term 'versterking' wordt te pas en te onpas gebruikt, maar is hier wel van toepassing voor een club uit de Challenger Pro League.

Het verwelkomt immers Pietro Perdichizzi. De Italo-Belg krijgt zo de kans om in de Kempen te blijven voetballen. Perdichizzi heeft zijn contract met eersteklasser Westerlo in onderling overleg ontbonden. De 31-jarige verdediger speelde in 4 seizoenen 79 matchen voor Westerlo. In totaal speelde hij al 163 matchen in de JPL.

Daar hebben ook zijn passages bij Sporting Charleroi en Union SG mee te maken. De linksvoetige voetballer gaat nu een niveautje lager voetballen, maar moet daar met zijn leiderschapskwaliteiten nog van een enorme waarde kunnen zijn voor Lierse. De Pallieters laten zien dat het hen menens is om een veel beter figuur te slaan.

Met zijn ervaring is Perdichizzi een aanwinst voor de verdediging van Lierse. Westerlo zwaait hem uit en omschrijft hem als een rots in de branding. Hij heeft een contract getekend tot 2027 op het Lisp. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties