KV Mechelen ziet transfer in het water vallen: onderhandelingen met JPL-club draaien op niets uit

KV Mechelen ziet transfer in het water vallen: onderhandelingen met JPL-club draaien op niets uit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KV Mechelen en STVV hebben geen akkoord bereikt over de transfer van Rein Van Helden (21). De centrale verdediger zou bij Malinwa de vertrokken Munashe Garananga opvolgen, maar de moeizame onderhandelingen zijn op niets uitgelopen.

Van Helden, die graag naar Malinwa wilde, heeft nog een jaar contract bij STVV. STVV wil nu extra inspanningen leveren om de verdediger langer aan zich te binden, want vanaf januari mag hij vrij onderhandelen met eender welke club.

Deze zomer heeft STVV al afscheid moeten nemen van Matte Smets, Jarne Steuckers en Eric Junior Bocat, en de leegloop lijkt nog niet ten einde. Rein Van Helden heeft wel concrete interesse gewekt bij KV Mechelen, maar ook Mathias Delorge staat op het punt een mooie transfer te maken.

Delorge wordt al een tijdje gelinkt aan het Italiaanse Venezia. De onderhandelingen hierover verlopen soepel; maandagavond vond een positief gesprek plaats tussen de entourage van de speler en de sportief directeur van Venezia.

Beide clubs zijn het al eens over de transfersom, die volgens journalist Nicolo Schira ongeveer 5 miljoen euro bedraagt.

Delorge, die onder Thorsten Fink een vaste basisspeler werd, heeft 41 wedstrijden voor STVV gespeeld, waarin hij één doelpunt scoorde en vijf assists gaf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties