Lierse hakt pijnlijke knoop door: ervaren speler moet alweer weg

Robbie Maes
| 2 reacties
Lierse hakt pijnlijke knoop door: ervaren speler moet alweer weg

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Deze zomer keerde Lierse Kempenzonen terug naar zijn oorspronkelijke naam, Lierse SK, in een poging om weer aan te sluiten bij het succesvolle verleden van de club. De club is momenteel volop bezig met het samenstellen van een volwaardige kern voor de Challenger Pro League.

Met de start van de Challenger Pro League halverwege augustus, heeft Lierse nog enkele weken om zijn team te vormen. Trainer Christophe Grégoire heeft tijdens de voorbereidingsweken vier spelers getest, waarbij er al knopen zijn doorgehakt over enkele belangrijke spelers.

Volgens Gazet van Antwerpen hebben Amuzu en Mpanzu groen licht gekregen om volgende week mee op stage te gaan naar Genk. Dit betekent dat zij nog steeds in aanmerking komen voor een contract bij Lierse.

Daarentegen zullen D'Alberto en Benchaib niet bij Lierse blijven. Zij slaagden er niet in om te overtuigen tijdens hun testperiode of bleken financieel niet haalbaar. Deze spelers zullen hun zoektocht naar een nieuwe club moeten voortzetten.

Een andere opvallende beslissing betreft Obbi Oulare, die eveneens niet mee mag op stage naar Genk. De voormalige spits van Club Brugge en Standard kwam een jaar geleden naar Lierse, maar heeft niet weten te overtuigen.

Hij kreeg aan het einde van het seizoen te horen dat hij moet vertrekken. De club hoopt dat Oulare snel elders een nieuwe club zal vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties