'Mechelen slaat toe en heeft akkoord over flankspeler te strikken'

'Mechelen slaat toe en heeft akkoord over flankspeler te strikken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen haalde deze transferperiode al een paar versterkingen, vooral verdedigend. De club wil ook nog inkomende transfers doen op aanvallend gebied. Over eentje is er alvast een vergelijk gevonden.

KV Mechelen zag deze transferperiode al enkele spelers vertrekken, maar verwelkomde ook al enkele nieuwe gezichten. De club zou nu ook nog een aanvaller willen overnemen en staat ondertussen heel dicht bij een deal.

Volgens het Noorse medium Nettavisen toont KV Mechelen al een tijdje heel wat interesse in Petter Nosakhare Dahl, die eigendom is van FK Bodø/Glimt. De 20-jarige linkerwinger zou nu ondertussen al bijna van Mechelen zijn.

Malinwa zou al twee keer een bod hebben uitgebracht op de jonge speler. Er werd daarbij gedebatteerd over de transfersom, maar inmiddels zou er een vergelijk zijn gevonden op clubniveau en dus kan Dahl afreizen naar België om de deal te vervolledigen.

Dat laat alvast transferexpert Sacha Tavolieri weten. Momenteel wordt hij uitgeleend aan KFUM, dat hem in maart 2023 nog voor 400.000 euro verkocht aan Bodø/Glimt. Bij KFUM was hij in 66 wedstrijden al goed voor 13 doelpunten en 11 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties