'Rode Duivel moet minstens twintig miljoen euro opleveren, maar transfer is nu echt wel nabij'

'Rode Duivel moet minstens twintig miljoen euro opleveren, maar transfer is nu echt wel nabij'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Alexis Saelemaekers is op weg naar de Premier League. De polyvalente winger werd door AC Milan vorig seizoen uitgeleend aan Bologna, waar hij het zeker niet slecht deed, maar hij was te duur voor de club. Bij Milan rekenen ze niet meer op hem, maar willen ze wel langs de kassa passeren.

Alexis Saelemaekers heeft verschillende opties en kan naar de Premier League verhuizen. Zowel West Ham United als Leicester City hadden al interesse in hem getoond en die laatste club is nu klaar om zijn move te maken.

Bij Leicester zou hij Wout Faes terugvinden, met wie hij bij Anderlecht nog in de jeugd speelde. Saelemaekers moet weg bij AC Milan, want hij komt niet voor in de plannen van trainer Paulo Fonseca - zoveel is duidelijk.

saelemaekers

Saelemaekers maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Anderlecht in februari 2018 en viel meteen in de smaak bij de fans met zijn energie. Hij werd in het tijdperk Kompany verkocht voor meer dan 11 miljoen euro.

Twintig miljoen euro voor Saelemaekers?

Geld dat toen heel welkom was, maar nu zal het nog meer moeten zijn. Volgens Calciomercatoweb wil Milan niet minder dan twintig miljoen euro voor hem vangen, ook al rekenen ze eigenlijk niet meer op hem in het nieuwe seizoen.

Ook Juventus dingt nog steeds aan bij Milan om Saelemaekers in huis te halen. We houden u de komende dagen en weken zeker op de hoogte van een mogelijke deal, want die komt steeds dichterbij - al is er nog geen akkoord op clubniveau noch persoonlijk niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties