Bundesliga, Pro League, Ligue 1: Norman Bassette heeft keuzestress

Bundesliga, Pro League, Ligue 1: Norman Bassette heeft keuzestress
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Norman Bassette is momenteel een speler van Stade Malherbe de Caen. Maar zal hij dat nog steeds zijn over enkele weken?

Norman Bassette is teruggekeerd bij Stade Malherbe Caen na vorig seizoen uitgeleend te zijn geweest aan KV Mechelen. De Belg stond zelfs in de basis bij de Franse club tijdens de nederlaag van zijn team tegen FC Annecy zaterdag (3-1). Maar wat brengt de toekomst voor hem?

De toekomst van Norman Bassette tussen Frankrijk en België

KV Mechelen wil de aanvaller definitief vastleggen. De club heeft begin juli al een bod van meer dan een miljoen euro gedaan. Echter, Caen hoopt een hoger bedrag te ontvangen, zo verklaren onze collega's van de Gazet van Antwerpen.

De contractverlenging van Besnik Hasi met twee seizoenen bij de club kan deze transfer ten goede komen. Het is nog afwachten of Mechelen een beter bod kan doen.

Bovendien zouden de transfers van Ngal'ayel Mukau (naar Lille) en Munashe Garananga (naar FC Kopenhagen) de club in staat kunnen stellen om hun bod te verhogen. Beide transfers samen hebben namelijk KV Mechelen 10 miljoen euro opgebracht. 

Verschillende Belgische clubs, waaronder Cercle Brugge, en buitenlandse clubs zoals Reims, Brest, Toulouse, Augsburg en Schalke tonen ook interesse in de jonge speler volgens Gazet van Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties