OFFICIEEL: Anderlecht heeft eindelijk zijn eerste zomeraanwinst beet

OFFICIEEL: Anderlecht heeft eindelijk zijn eerste zomeraanwinst beet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Paars-wit heeft tot eind juli moeten wachten om een eerste zomeraanwinst officieel te maken. Jan-Carlo Simic is sinds dinsdag een speler van Anderlecht.

Al geruime tijd wist RSC Anderlecht dat Zeno Debast de club zou verlaten aan het einde van het seizoen. Paars-wit was dan ook al een tijdje op zoek naar een vervanger.

Nu heeft Anderlecht die uiteindelijk gevonden. '19 jaar, Servisch jeugdinternational en een ontbolsterend talent van AC Milan: Jan-Carlo Simić is de eerste zomertransfer van RSC Anderlecht', begint de club trots op haar website.

Jan-Carlo Simic is de eerste zomeraanwinst van Anderlecht

De jonge centrale verdediger tekende een contract tot 2029 bij paars-wit. Hij speelde bij AC Milan vooral bij de beloften, maar mocht ook al zes keer met de A-ploeg meespelen.

Simic reageerde zelf ook al op zijn transfer bij de clubmedia. "Ik ben heel erg fier om bij zo’n prestigieuze club als Anderlecht te tekenen. Iedereen kent Anderlecht en de spelers van wereldniveau die hier hun carrière zijn begonnen."

"Het lijkt mij dus de perfecte stap om verder te groeien en te leren van de meer ervaren spelers. Ik kijk ernaar uit om overwinningen te vieren met mijn medespelers en de fans", besluit hij. Simic zal het rugnummer vier dragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties