OFFICIEEL: KRC Genk ziet middenvelder naar KV Mechelen vertrekken

OFFICIEEL: KRC Genk ziet middenvelder naar KV Mechelen vertrekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KV Mechelen is op dreef. Eerder op de dag werd Petter Nosa Dahl voorgesteld en nu verwelkomt Malinwa een middenvelder van KRC Genk.

KV Mechelen heeft al serieus wat werk gehad deze transferperiode. De club is goed op dreef en stelde dinsdag haar vierde inkomende transfer voor.

Petter Nosa Dahl maakte de overstap van FK Bodø/Glimt naar KV Mechelen. Maar nu hebben de Kakkers nog eens prijs. Aziz Ouattara wordt gehuurd van KRC Genk.

'KRC Genk en KV Mechelen vonden een akkoord over de uitleenbeurt van Aziz Ouattara voor het seizoen 2024-2025. KV Mechelen heeft ook de optie om de speler nadien definitief over te nemen', klinkt het bij Genk.

De Limburgers betaalden in 2022 naar verluidt 2 miljoen euro voor de verdedigende middenvelder aan Hammarby. Sindsdien speelde hij 48 wedstrijden voor Genk waarin hij drie keer kon scoren.

Afgelopen seizoen kreeg hij aan het begin enkele basisplaatsen, maar moest het al snel weer stellen met een rol als bankzitter. Later kreeg hij last van heel wat blessureleed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties