'Lommel SK wil versterking gaan halen bij Club Brugge'

'Lommel SK wil versterking gaan halen bij Club Brugge'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel SK kon afgelopen seizoen net niet promoveren. Dit jaar wil de club weer meedoen voor promotie, daarom zijn ze in Limburg een sterke kern aan het samenstellen.

Lommel SK werd afgelopen seizoen zwaar teleurgesteld op het einde. Na een goed seizoen in de CPL te hebben gespeeld, won de club ook nog eens de Promotion Play-offs.

Daarna kwam het uit tegen KV Kortrijk, maar verloren de Limburgers uiteindelijk beide baragewedstrijden. Geen 1A dus voor Lommel dit seizoen.

Maar de club toont ambitie en wil opnieuw meestrijden voor de promotie. Er wordt veel gedaan om nu een stevige kern samen te stellen voor het nieuwe seizoen.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri heeft Lommel haar oog laten vallen op Mohamed Salah, van Club Brugge. Daar komt hij voornamelijk uit voor Club NXT.

Er zouden gesprekken gaande zijn om de aanvallende middenvelder naar het Soevereinstadion te halen. Salah maakte in de Jupiler Pro League al zijn debuut met Union SG, waar hij bij de beloften actief was tot de zomer van 2023. Toen vertrok hij naar Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties