Niet makkelijk voor Besnik Hasi: zeker drie afwezigen en één groot vraagteken bij KV Mechelen voor wedstrijd tegen KVC Westerlo

Niet makkelijk voor Besnik Hasi: zeker drie afwezigen en één groot vraagteken bij KV Mechelen voor wedstrijd tegen KVC Westerlo
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen mag zaterdag KVC Westerlo ontvangen. Er zijn nog enkele afwezigen bij Malinwa, coach Besnik Hasi kwam met een blessure-update.

KV Mechelen kon de competitie goed beginnen door een punt mee naar huis te nemen tegen landskampioen Club Brugge. Dit weekend nemen ze op tegen KVC Westerlo, dat nog leider is.

Maar Malinwa zit nog met enkele lastige afwezigheden. "Konaté liep een kleine blessure aan de rechterknie op en heeft deze week niet kunnen trainen", begon Besnik Hasi op zijn persbabbel volgens Gazet van Antwerpen.

"Er is een zenuw geraakt, waarvoor hij intussen langsging bij specialist Geert Declercq. Hoelang Mory aan de kant staat, valt momenteel moeilijk in te schatten. Het kan een kwestie van dagen zijn, maar ook langer."

Nieuwkomers Jules Van Cleemput en Zinho Vanheusden zullen ook nog niet meespelen. Zij trainden wel mee, maar... "Alleen acht de medische staf hen fysiek nog niet klaar om aan een wedstrijd deel te nemen. Zij begonnen later aan hun voorbereiding en werken nog een fysieke achterstand weg."

Een groot vraagteken is Geoffry Hairemans. Hij zat met een keelontsteking en hoopt vrijdag weer bij de groep te kunnen zijn.  Aziz Ouattara, die wordt gehuurd van Genk, zit bij de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties