'AC Milan verhoogt plots de vraagprijs voor Alexis Saelemaekers'

'AC Milan verhoogt plots de vraagprijs voor Alexis Saelemaekers'
Foto: © photonews
Word fan van AC Milan! 725

AC Milan bekijkt van dag tot dag wat het kan doen met enkele overbodige pionnen. Onder hen ook de Belgen Origi en Saelemaekers.

AC Milan heeft nog 26 dagen tot het einde van de zomermercato. Er moeten dringend nog enkele spelers van de hand gedaan worden.

Met het vertrek van enkele overbodige spelers zouden er de nodige financiële middelen moeten vrijkomen om de ploeg van trainer Fonseca nog te versterken.

De dossiers van Origi en Saelemaeckers verschillen echter enorm van elkaar, maar uiteindelijk is het zeer aannemelijk dat ze nog vertrekken.

Origi moet zeker vertrekken van de Italiaanse club, maar de speler zelf lijkt niet echt aanstalten te maken om andere oorden op te zoeken. Trabzonspor drong aan, maar het bod was ontoereikend. Er wordt vooral gekeken richting MLS.

Het vertrek van Alexis Saelemaekers is volgens Calciomercato een dubbeltje op zijn kant. Voor de voorbereiding startte was een vertrek zo goed als zeker.

Ondertussen heeft onze landgenoot een goede voorbereiding achter de rug, waardoor Fonseca blijkbaar meer vertrouwen in onze landgenoot heeft.

De kans dat hij vertrekt blijft bestaande, maar volgens het Italiaanse medium moet dan wel een voorstel van minstens 20 miljoen euro op tafel liggen. En dat voor een speler op overschot met een marktwaarde van 12 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties