'Volgende transfer van RSC Anderlecht net geland op Zaventem'

'Volgende transfer van RSC Anderlecht net geland op Zaventem'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht mag dan zes op zes gehaald hebben, versterking is meer dan welgekomen. De volgende transfer zal normaal snel volgen.

RSC Anderlecht is met twee overwinningen aan het nieuwe seizoen begonnen. Na de zege tegen STVV op de openingsspeeldag voor een leeg Lotto Park pakten de troepen van Brian Riemer vandaag ook een zege op bezoek bij Royal Antwerp FC.

Niets dan blijdschap bij paarswit zou je dan denken, maar de fans morren over het voetbal dat Riemer brengt met zijn ploeg. Versterking is dan ook nog altijd meer dan welgekomen.

De zomermercato voor RSC Anderlecht is ondertussen helemaal aan het losbarsten. Na de komst van Thomas Foket lijkt de volgende versterking voor begin volgende week.

La Dernière Heure schrijft dat Ludwig Augustinsson vanavond geland is op de luchthaven van Zaventem. Een chauffeur van RSC Anderlecht heeft hem opgepikt. Augustinsson wordt overgenomen van Sevilla. Anderlecht zou voor de deal geen transfersom moeten betalen aan de Spaanse club.

Volgens de Waalse krant is alles zo goed als geregeld en wordt de Zweed snel voorgesteld. Hij zou ook al speelgerechtigd zijn voor de match van komende zondag tegen OH Leuven.

Anderlecht leende Augustinsson vorig seizoen van Sevilla en was op zoek naar een nieuwe deal. In de pickorde zou hij N’Diaye voorbijsteken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties