Alexis Saelemaekers moet als pasmunt dienen voor grote ruildeal

Robbie Maes
| 0 reacties
Alexis Saelemaekers moet als pasmunt dienen voor grote ruildeal
Foto: © photonews
Word fan van AC Milan! 725

AC Milan heeft deze zomer Alvaro Morata al binnengehaald als diepe spits, maar de honger in de Italiaanse hoofdstad is nog niet gestild. De club heeft nu zijn zinnen gezet op een nieuwe spits en overweegt een ruildeal met onder andere Alexis Saelemaekers.

AC Milan zou graag Tammy Abraham van AS Roma willen binnenhalen. De Milanezen zouden graag een ruildeal op gang willen zetten. Zo zouden de Romeinen  Noah Okafor en Rode Duivel Alexis Saelemaekers als pasmunt willen gebruiken.

Saelemaekers is een veelzijdige speler die zowel aanvallend als verdedigend op de flank kan opereren. Ook de nummer 10-positie is geen probleem voor de Rode Duivel.

Onze landgenoot doet voorlopig mee met de voorbereiding bij Milan. Een goede uitleenbeurt aan Bologna vorig jaar verhoogt immers ook de kans als basisspeler bij de Milanese club. In het seizoen 2021-2022 won hij daar tevens de Scudetto.

In totaal heeft Saelemaekers zo’n 140 wedstrijden voor Milan gespeeld, waarin hij tien keer scoorde. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn transferwaarde 12 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties