'KV Mechelen mag opnieuw hopen op komst van Norman Bassette'

'KV Mechelen mag opnieuw hopen op komst van Norman Bassette'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Norman Bassette dit seizoen opnieuw bij KV Mechelen speelt is weer wat groter. Al is er nog lang geen sprake van een nakende deal.

KV Mechelen kon vorig jaar rekenen op de diensten van Norman Bassette. Achter De Kazerne zou men hem ook dit seizoen graag opnieuw aan boord krijgen, maar dan moet dat wel gebeuren via een transfer.

De Franse club SM Caen, sinds kort in handen van Kylian Mbappé, wil de speler niet meer verhuren, maar rekent op een definitieve transfer van de Belgische spits.

Volgens Gazet van Antwerpen is Bassette al een week niet meer op training komen opdagen bij zijn Franse club en is de kans dat hij een transfer maakt weer groter geworden.

Bassette ziet een vertrek naar KV Mechelen zeker zitten, maar er zijn nog andere clubs die achter de komst van de aanvaller zitten.

Het grote probleem momenteel is echter de vraagprijs die Caen op het hoofd van Bassette plakt. Zij willen drie miljoen euro vangen, maar dat vinden ze in Mechelen te veel.

Transfermarkt schat de waarde van Bassette op dit moment op slechts 1,5 miljoen euro. De 19-jarige speler heeft bij Caen nog een contract tot medio 2026.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties