Benito Raman komt weer dichter bij huis voetballen: deal zo goed als rond

Benito Raman komt weer dichter bij huis voetballen: deal zo goed als rond

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Benito Raman is onderweg naar Fortuna Düsseldorf. De Duitse club waar hij al eerder voor speelde. Raman werd vorig jaar door Anderlecht aan Samsunspor verkocht (ze vroegen geen transfersom), waar hij nog een contract heeft voor één jaar.

Maar de beslissing om naar Turkije te trekken was vorig seizoen al heel moeilijk. Raman wou niet te ver van zijn zoontje gaan spelen. Düsseldorf biedt nu een oplossing om dichter bij huis te gaan spelen.

Fortuna Düsseldorf bleef op de eerste speeldag van de Zweite Bundesliga steken op een 0-0-gelijkspel. De club wil de aanval versterken en denkt dat hun ex-speler daarbij kan helpen. 

De geruchten over een mogelijke terugkeer van Raman deden al enige tijd de ronde. Volgens het lokale dagblad Rheinische Post lijkt deze deal nu bijna rond te zijn. Sportdirecteur Christian Weber is voorzichtig optimistisch, maar heeft de naam van Raman nog niet bevestigd.

Wel liet hij weten dat de club "op korte termijn goede oplossingen verwacht om zowel de kwaliteit als kwantiteit in het offensieve compartiment te versterken."

De 29-jarige aanvaller zou voor een bedrag van ongeveer 500.000 euro beschikbaar zijn, wat gezien zijn ervaring en eerdere prestaties een aantrekkelijke optie maakt voor Fortuna. Raman speelde tussen 2017 en 2019 al 61 wedstrijden voor Fortuna Düsseldorf, waarin hij 21 keer scoorde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties