Raman heeft een héél duidelijke reden om te vertrekken bij Samsunspor, maar... 'Turken laten aanvaller niét vertrekken naar Düsseldorf'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Raman heeft een héél duidelijke reden om te vertrekken bij Samsunspor, maar... 'Turken laten aanvaller niét vertrekken naar Düsseldorf'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman staat dichtbij een terugkeer naar Fortuna Düsseldorf. De voormalige aanvaller van onder meer KAA Gent en RSC Anderlecht heeft aan zijn Turkse werkgever zijn vertrekwens kenbaar gemaakt. Al houdt Samsunspor het been voorlopig nog stijf.

Enkele dagen geleden lieten we al weten dat Fortuna Düsseldorf Benito Raman terug naar Duitsland wil halen. F95 wil met de terugkeer van de voormalige sterkhouder de ambities kracht bijzetten.

Düsseldorf is het nieuwe seizoen in de 2.Bundesliga gestart met een vier op zes. De Duitse traditieclub maakt er geen geheim van dat ze promotie-ambities koesteren.

Raman Benito
© photonews

De Duitse media weten dat Raman ook zijn vertrekwens heeft kenbaar gemaakt bij Samsunspor. De aanvaller wil opnieuw dichter bij zijn familie gaan voetballen.

Toch houden de Turken het been momenteel stijf. Raman mag vertrekken, maar dan moet er 500.000 euro op tafel komen. En dat is (momenteel) te veel voor Düsseldorf.

Keert Benito Raman terug naar Duitsland?

Raman voetbalt sinds de wintermercato voor Samsunspor. De Turken namen onze landgenoot transfervrij over van RSC Anderlecht. Zelf zijn ze niét van plan om eenzelfde geste te doen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties