Terugkeer naar België? 'Ex-speler Club Brugge heeft goede banden met Ivan Leko, maar ... Barcelona roert zich'

Terugkeer naar België? 'Ex-speler Club Brugge heeft goede banden met Ivan Leko, maar ... Barcelona roert zich'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Ivan Perisic kan Hajduk Split verlaten. Op 35-jarige leeftijd en na een zware blessure zou men kunnen denken dat Belgische clubs een kans zouden wagen, maar blijkbaar blijft de Kroaat erg in trek.

Deze week trok een bericht de aandacht van het Belgische publiek: Ivan Perisic (35 jaar), een van de sterren "made in de Pro League" van het afgelopen decennium, Voetballer van het Jaar in 2011, stond te koop.

De voormalige Kroatische international (134 caps) zal niet bij Hajduk Split blijven, waar hij gratis kan vertrekken. Nadat Perisic herstelde van een zware blessure aan de ligamenten, ging hij in Kroatië spelen voor een symbolisch salaris van één euro.

Perisic Ivan
© photonews

Duidelijk is dat de vleugelspeler dichter bij het einde van zijn carrière staat dan bij een toptransfer. Daarom zouden Belgische clubs zich gesterkt kunnen voelen om een poging te wagen. We hadden zelfs gewezen op de goede relatie tussen Ivan Perisic en... Ivan Leko, de coach van Standard.

Barcelona voor Perisic?

Hij kon de Luikse supporters misschien doen dromen van een contact. Eén ding is echter duidelijk: het zal niet gebeuren. Niet bij Standard, noch elders in België.Waarom niet? Omdat volgens de Kroatische pers Perisic al contact zou hebben gehad... met FC Barcelona.

Hansi Flick kende de Kroaat goed bij Bayern München in 2019-2020, en de Duitse coach zou van plan zijn om Ivan Perisic naar Camp Nou te halen, volgens 24sata. Dit zou natuurlijk zijn voor een rol als invaller, waarschijnlijk al meer dan gehoopt voor Ivan Perisic die slechts 8 wedstrijden heeft gespeeld sinds zijn komst bij Split. Maar met zo'n aanbod zal de voormalige speler van Internazionale en Borussia Dortmund niet lang aarzelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties