Fans van Lierse voorzien warm welkom voor ex-trainer Sven Vandenbroeck

Fans van Lierse voorzien warm welkom voor ex-trainer Sven Vandenbroeck

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Vandenbroeck maakte in juni de overstap van Lierse naar Zulte Waregem. En dat willen ze niet zomaar laten passeren bij zijn ex-ploeg.

Lierse was zo goed als klaar met zijn huiswerk voor volgend seizoen, toen trainer Sven Vandenbroeck ondanks een nog lopend contract ervoor koos om de overstap naar Zulte Waregem te maken.

Op de openingsspeeldag van de nieuwe editie van de Challenger Pro League staat Vandenbroeck met zijn nieuwe ploeg meteen oog in oog met zijn ex-ploeg. Dat kan niet anders dan ook voor het nodige vuurwerk zorgen.

De supporters van Lierse hebben alvast een ludieke actie voorbereid om hun ongenoegen over de transfer te laten blijken. De fans zouden geldbiljetten uitdelen, met het hoofd van Vandenbroeck erop.

“Mijn overstap naar Zulte Waregem zorgde vooral online voor negatieve reacties in het Lierse-kamp, maar heel wat clubmensen toonden ook heus wel begrip voor mijn beslissing”, vertelt Vandenbroeck over de situatie aan Gazet van Antwerpen.

“Ik had trouwens eerst al twee keer nee gezegd op het aanbod van Essevee. Maar als je hier dan op bezoek komt en de infrastructuur bekijkt, dan begint het toch snel te kriebelen. Ik wilde weer echt meespelen voor de prijzen en koos uiteindelijk toch voor deze mooie club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties