Buitenlandse interesse voor ex-Buffalo die gratis op te halen is

Robbie Maes
| 0 reacties
Buitenlandse interesse voor ex-Buffalo die gratis op te halen is

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Met nog ruim een week te gaan voordat de transfermarkt sluit, zijn er nog altijd spelers die gratis opgehaald kunnen worden. Zo ook in onze Belgische competitie.

Louis Verstraete zag zijn contract deze zomer beëindigd worden bij SK Beveren. Het jeugdproduct van KAA Gent is momenteel zonder club, wat Belgische clubs een kans zou kunnen geven.

Volgens Sacha Tavolieri zou de jonge Belg interesse genieten van het Zweedse BK Häcken. Ook het Hongaarse ETO FC Győr en het Zwitserse FC St. Gallen staan op de lijst van de middenvelder.

Verstraete maakte zijn profdebuut op 17-jarige leeftijd in een thuiswedstrijd van KAA Gent tegen Anderlecht, die eindigde in 2-3. Na een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren tekende hij in 2020 voor Antwerp.

Bij Antwerp kon de middenvelder nooit echt doorbreken en werd hij regelmatig verhuurd aan KV Oostende en Waasland-Beveren. Laatstgenoemde kocht hem in de zomer van 2021 over van de Great Old.

De 25-jarige middenvelder heeft in totaal 146 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en daarin elf keer gescoord. De Gentenaar staat open voor een avontuur in het buitenland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties