KAA Gent ziet absolute sterkhouder uitvallen voor het levensbelangrijke duel tegen Partizan Belgrado

KAA Gent ziet absolute sterkhouder uitvallen voor het levensbelangrijke duel tegen Partizan Belgrado
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Als KAA Gent in de groepsfase van de Conference League wil geraken dan moet het voorbij Partizan Belgrado. Wouter Vrancken kan echter niet rekenen op één van zijn sterkhouders.

Tsuyoshi Watanabe is één van de absolute sterkhouders bij KAA Gent en een rots in de defensie van Wouter Vrancken. In de winter van 2022 kwam hij aan bij KV Kortrijk en speelde zich direct in de ploeg. Het duurde dan ook niet lang voor KAA Gent kwam aankloppen. 

De Japanse verdediger werd bij KAA Gent direct sterkhouder en toonde zich een leider in de defensie. Dit leverde hem ook al drie caps op voor de nationale ploeg van Japan. Tegelijkertijd ging zijn marktwaarde pijlsnel omhoog. Toen hij bij KV Kortrijk aankwam had hij een marktwaarde van €800.000 en dit is gestegen tot 7 miljoen euro volgens Transfermarkt.com. 

KAA Gent staat voor een levensbelangrijke wedstrijd tegen Partizan Belgrado willen ze de poulefase van de Conference League bereiken. Ze zullen echter niet kunnen rekenen op Watanabe. De centrale verdediger is namelijk niet mee afgereisd naar Servië omwille van ziekte. Hopelijk voor KAA Gent kunnen ze komende donderdag in eigen huis terug op hem rekenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties