Ziekenboeg blijft groeien bij KV Mechelen: 'Twee spelers zijn zeker out tot na de interlandbreak'

Robbie Maes
| 8 reacties
Ziekenboeg blijft groeien bij KV Mechelen: 'Twee spelers zijn zeker out tot na de interlandbreak'
Foto: © photonews
Word fan van KV Mechelen! 1441

De ziekenboeg bij KV Mechelen blijft maar groeien. Na het eerder aangekondigde verblijf van Zinho Vanheusden in de lappenmand, moet de ploeg nu ook spits Lion Lauberbach een tijd missen vanwege een blessure.

De spits heeft tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht een blessure aan zijn quadriceps opgelopen. De Duitse aanvaller zal naar verwachting drie tot vier weken nodig hebben om te herstellen.

Dit betekent dat hij waarschijnlijk pas weer beschikbaar zal zijn voor de uitwedstrijd tegen Gent op 15 september. Door de interlandbreak mist hij enkel de uitwedstrijd op Antwerp en de thuiswedstrijd tegen Charleroi.

De Duitser begon nochtans goed aan de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Anderlecht. Lauberbach scoorde het openingsdoelpunt van de wedstrijd, maar moest enkele minuten later van het veld met die vervelende blessure. Malinwa verloor uiteindelijk de wedstrijd nog met 1-3.

Ook rond de toestand van verdediger Zinho Vanheusden is er een update binnengekomen. Vanheusden viel uit tijdens de trainingsweek voorafgaand aan de wedstrijd tegen Anderlecht met een hernia. Net als Lauberbach zal Vanheusden niet beschikbaar zijn tot na de interlandbreak.

Dit vormt een flinke uitdaging voor coach Besnik Hasi, die twee van zijn basispionnen ziet uitvallen. KV Mechelen is het seizoen begonnen met een teleurstellende 2 op 12 en heeft dringend punten nodig. Aanstaande zaterdag staat een cruciale wedstrijd op het programma tegen Antwerp

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties