'Barcelona wil deze drie héél grote namen laten vertrekken om felbegeerde flankaanvaller naar Camp Nou te halen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Barcelona wil deze drie héél grote namen laten vertrekken om felbegeerde flankaanvaller naar Camp Nou te halen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

FC Barcelona wil zich deze zomer gevoelig versterken. De Catalaanse grootmacht wil een linksbuiten halen. En er zijn enkele namen die een telefoontje van Deco mogen verwachten.

Nico Williams werd lange tijd genoemd als hét toptarget van FC Barcelona. De Spaanse EK-revelatie is financieel niet haalbaar voor Barça. Dus worden de pijlen op andere spelers gericht. 

En Deco legt de eieren niét in één mandje. El Mundo Deportivo weet dat de sportief directeur van de Catalanen Federico Chiesa, Kingsley Coman en Rafael Leão op de wenslijst heeft gezet.

Chiesa Federico

Vooral eerstgenoemde lijkt de voorkeur weg te dragen. Chiesa mag vertrekken bij Juventus FC én is financieel haalbaar. De Oude Dame is naar verluidt tevreden met een transfersom van tien miljoen euro.

Ondertussen doet Barça er eveneens alles aan om de loonlast naar beneden te krijgen. Enkel op die manier kan een nieuwe speler - ook Dani Olmo wacht nog steeds - ingeschreven worden.

Welke spelers gaan FC Barcelona nog verlaten?

Ilkay Gündogan keert zo goed als zeker terug naar Manchester City, terwijl ook Ansu Fati en Frenkie de Jong mogen vertrekken. Een vertrek van het trio zou alvast een héél groot verschil maken voor de Catalaanse boekhouding.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties