BREAKING: Thibaut Courtois stopt als Rode Duivel!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 50 reacties
BREAKING: Thibaut Courtois stopt als Rode Duivel!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois gaat (voorlopig) niet door als Rode Duivel. Dat heeft de doelman laten weten in een statement via zijn sociale media. Al is de deur niet helemaal gesloten.

De ruzie tussen Thibaut Courtois en Domenico Tedesco heeft een climax bereikt. In een statement op X laat de doelman van Real Madrid weten dat hij niét zal terugkeren als Rode Duivel.

Of beter gezegd: hij keert niet terug zolang Domenico Tedesco aan het roer staat. De bondscoach van de Rode Duivel heeft een contract tot na het WK van 2026.

"Ik ben altijd enorm fier geweest om mijn land te vertegenwoordigen op het veld", aldus Courtois. "Ik had me zelfs in mijn wildste dromen niet kunnen inbeelden dat ik het shirt meer dan honderd keer zou mogen aantrekken."

"Toch heb ik beslist om niet terug te keren naar de Rode Duivels onder het management van de huidige bondscoach. Al wil ik in deze zaak ook aangeven dat ik er zelf een aandeel in heb gehad."

Courtois Tedesco
© photonews

Toch is het vertrouwen van Courtois te klein om door te gaan onder Tedesco. "Ik heb diverse gesprekken gevoerd met de Belgische voetbalbond. Ze begrijpen mijn beslissing. Ik vind het jammer dat ik fans zal teleurstellen, maar ben overtuigd dat dit de juiste beslissing is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties