'Genk weigert openingsbod op sterkhouder: Limburgers zoeken geen vervanger voor hem'

'Genk weigert openingsbod op sterkhouder: Limburgers zoeken geen vervanger voor hem'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bilal El Khannouss heeft een persoonlijk akkoord met Leicester City. Nu moeten beide clubs wel nog een akkoord vinden.

Bilal El Khannouss heeft volgens verschillende bronnen een persoonlijk akkoord voor een contract van vier seizoenen bij Leicester City. Alleen moeten beide clubs nog een deal weten te vinden.

Er wordt gesproken dat KRC Genk een transfersom van maar liefst 35 miljoen euro vraagt voor de Marokkaanse international. Volgens Het Laatste Nieuws is er dit weekend openingsbod gedaan, ergens tussen 15 en 20 miljoen euro.

Dat werd meteen van tafel geveegd door de Limburgers, maar de onderhandelingen tussen beide clubs blijven wel lopen. De voorbije maanden leek El Khannouss vooral uit Duitsland benaderd te worden, maar zijn droomdeal ligt dus duidelijk in Engeland.

El Khannouss heeft nog een contract tot 2027 bij KRC Genk, waardoor de club de nodige miljoenen kan vragen voor de spelmaker. Opvallend is ook dat, zo voegt de krant er nog aan toe, Genk geen vervanger zoekt.

Kos Karetsas, het 16-jarige toptalent van de Limburgers, krijgt alle kansen om zich te ontwikkelen. De transfer brengt sowieso de nodige miljoenen binnen, nadat deze zomer al voor 37,5 miljoen euro verkocht werd door Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties