Werd Antwerp bestolen tegen KV Mechelen? Jonathan Lardot komt met zeer duidelijke uitleg

Werd Antwerp bestolen tegen KV Mechelen? Jonathan Lardot komt met zeer duidelijke uitleg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Afgelopen weekend heeft KV Mechelen met 0-1 op het veld van Antwerp gewonnen. Het enige doelpunt van de partij zorgde echter voor heel wat discussie.

Bas Van den Eynden kopte het leer kort voor rust mooi tegen de touwen. Toch verliep dit niet helemaal zoals het moest...

Aziz Ouatarra stond buitenspel en leek Alderweireld te hinderen door deel te nemen aan het spel. Toch werd het doelpunt niet afgekeurd.

Jonathan Lardot gaf zijn mening over de zaak bij Under Review en velt een zeer duidelijk oordeel. "Inderdaad, Ouatarra staat buitenspel wanneer de bal vertrekt en hij wil koppen", begint hij.

"Op basis van het reglement moet de assistent-scheidsrechter ingrijpen voor buitenspel. Dus nee, het doelpunt had niet mogen doorgaan."

Ouatarra raakte de bal niet, maar nam wel actief deel aan het spel. "Hij probeert de bal te spelen op het moment dat die vlakbij het hoofd van de aanvaller is. De afstand van de bal en het feit dat hij deze actie wilde doen, zorgen ervoor dat deze goal afgekeurd had moeten worden", besluit Lardot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties