Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08: De Ketelaere - Mangala - Barbera - Arnstad - Cavaco Cancelo - El Khannouss - Kossounou - Silva Santos

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08: De Ketelaere - Mangala - Barbera - Arnstad - Cavaco Cancelo - El Khannouss - Kossounou - Silva Santos
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 13/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Ketelaere - Mangala - Barbera - Arnstad - Cavaco Cancelo - El Khannouss - Kossounou - Silva Santos

Voormalige Duitse jeugdinternational maakt de overstap naar Standard

Na Mathis Hannedouche zal Standard Luik een nieuwe verdedigende aanwinst verwelkomen voor hun SL16 FC team. Verthomy Boboy komt transfervrij over van Schalke 04. (Lees meer)


OFFICIEEL: Bilal El Khannouss heeft droomtransfer naar Premier League beet
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Bilal El Khannouss heeft droomtransfer naar Premier League beet

Bilal El Khannouss heeft eindelijk zijn droomtransfer te pakken. De Marokkaanse middenvelder tekent bij Leicester City, dat uitkomt in de Premier League. (Lees meer)


Saoedi-Arabië shopt weer in Europa: 'Portugees gaat aan de slag bij ploeg van Neymar'

Na een lange periode van speculatie heeft deze zomer eindelijk een wereldspeler zijn weg gevonden naar de Saoedische competitie. João Cancelo heeft een contract getekend bij Al Hilal. (Lees meer)


Anderlechtspeler weigert contractverlenging en staat op het punt naar Oostenrijk te vertrekken

Kristian Arnstad heeft zijn contract bij Anderlecht niet verlengd en staat op het punt te vertrekken. Het Oostenrijkse Rapid Wien lijkt een mogelijke bestemming te bieden. (Lees meer)


Everton kijkt naar Rode Duivel als potentiële vervanger van Onana

Rode Duivel Orel Mangala lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Het Engelse Everton ziet in Mangala de ideale opvolger voor Amadou Onana. (Lees meer)


Beerschot blijft shoppen bij RSCA: 'Middenvelder maakt zijn opwachting in JPL'

Beerschot blijft zijn pijlen te richten op Anderlecht. Na de komst van Antoine Colassin haalt de club nu ook de jonge Lars Montignies van de RSCA Futures naar Antwerpen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge-aanvaller keert terug naar het oude nest

Club Brugge neemt afscheid van Victor Barbera. De spits wordt terug gekocht door Barcelona B. (Lees meer)


OFFICIEEL: 'RWDM haalt aanvaller van...Atlético Madrid'

RWDM lijkt een belangrijke versterking te hebben binnengehaald. De Brusselaars hebben een deal gesloten met Atlético Madrid voor de komst van Marcos Paulo. (Lees meer)


Van Brugge naar Italië: 'Verdediger tekent bij Italiaanse club Rode Duivel'

Odilon Kossounou heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger gaat in Italië aan de slag en wordt opnieuw ploeggenoot van Charles De Ketelaere. (Lees meer)


OFFICIEEL: Rode Duivel gaat aan de slag in Bundesliga bij Duitse vicekampioen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Rode Duivel gaat aan de slag in Bundesliga bij Duitse vicekampioen

Ameen Al-Dakhil gaat aan de slag in de Bundesliga. De verdediger heeft zojuist een contract getekend bij Stuttgart. (Lees meer)


Jeugdproduct Anderlecht moet Beerschot redden van degradatie

Promovendus Beerschot heeft sinds hun terugkeer naar de Jupiler Pro League nog niet kunnen overtuigen. De ploeg van Dirk Kuyt heeft nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Het is dus hoog tijd voor versterking voordat de transferperiode sluit, en die lijken ze nu in de aanval gevonden te hebben. (Lees meer)


'Geen goed nieuws voor KV Mechelen: Target kiest voor ander avontuur'

KV Mechelen is op zoek naar de nodige versterking. Eén target mogen ze alvast van hun lijstje schrappen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties