Speler niet op wedstrijdblad KAA Gent: verrassende wending in zijn transferdossier

Speler niet op wedstrijdblad KAA Gent: verrassende wending in zijn transferdossier
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KAA Gent heeft ook wel nog wat werk op de transfermarkt, maar blijkbaar wachten ze bij de Buffalo's op nog wat inkomend geld. Een speler leek op weg naar Turkije, maar nu lijkt er alsnog een verrassing in de maak te zijn.

De 25-jarige Zuid-Koreaanse middenvelder Hyun-seok Hong is tot op heden nog steeds een speler van KAA Gent. De Buffalo's hebben nochtans een akkoord gevonden met Trabzonspor, maar ...

Hoewel de club een akkoord heeft bereikt met Trabzonspor over een transfer van de Zuid-Koreaan voor vijf miljoen euro, is Hong er zelf nog niet uitgekomen met de Turkse club. En dat lijkt nu ook niet te gebeuren.

Niet Turkije, maar Duitsland voor Hong?

Tegen Partizan Belgrado zat hij niet in de wedstrijdselectie en hij kwam ook niet op het wedstrijdblad voor, zodat hij verder kon gaan praten over een mogelijke transfer.

Die mogelijke transfer gaat hem nu volgens nieuwe bronnen niet naar Turkije, maar wel naar Duitsland leiden. Dat weet onder meer Sacha Tavolieri te melden via de sociale media. 

Niet Trabzonspor, maar wel Mainz - waar Hong in het verleden ook al eens actief was - is nu de meest waarschijnlijke bestemming voor de Zuid-Koreaan. De komende uren en dagen zal meer duidelijkheid mogen verwacht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties