📷 Dit zijn de namen die Domenico Tedesco kiest voor de volgende interlands met de Rode Duivels

📷 Dit zijn de namen die Domenico Tedesco kiest voor de volgende interlands met de Rode Duivels
Foto: © photonews
Word fan van België! 2540

Er staat een nieuwe interlandbreak voor de deur. Zopas heeft Domenico Tedesco de selectie voor de Rode Duivels bekendgemaakt.

De Rode Duivels verzamelen volgende week voor het eerst sinds het teleurstellende EK van deze zomer in Duitsland. Met Domenico Tedesco nog steeds als bondscoach.

Op de agenda staan twee interlands voor de Nations League. Op vrijdag 6 september spelen de Rode Duivels officieel een thuiswedstrijd tegen Israël, maar die wordt niet in België gespeeld.

Geen enkele stad in ons land wou omwille van de oorlog de veiligheid voor een dergelijke wedstrijd garanderen, waardoor de match in Hongarije zonder publiek wordt afgewerkt.

Op maandag 9 september geven de Rode Duivels dan weer Frankrijk partij, op verplaatsing. Deze wedstrijd wordt in het Groupama Stadion van Lyon gespeeld.

In de poule van de Belgische nationale ploeg zit ook nog Italië. De vier resterende wedstrijden worden midden oktober en midden november afgewerkt.

Domenico Tedesco maakte zopas zijn selectie voor deze interlandbreak bekend. De namen van de geselecteerde Rode Duivels kan je hieronder allemaal raadplegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties