Oplossingen zullen snel moeten komen: 'Anderlecht wil nog van deze 5 overbodige spelers af'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Oplossingen zullen snel moeten komen: 'Anderlecht wil nog van deze 5 overbodige spelers af'
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4198

Anderlecht is laat op gang gekomen op de transfermarkt. Er zijn nu nog enkele dossiers die snel opgelost moeten worden, vooral op uitgaand vlak.

Anderlecht begon deze zomer laat aan zijn transferperiode. Vooral op uitgaand vlak bleef het voorlopig enorm rustig. Te rustig misschien wel.

Op dit moment zijn er zeker vijf spelers die nog zouden moeten vertrekken bij paars-wit. Dat terwijl de transfermarkten in de meeste landen bijna sluiten.

Kristian Arnstad is een speler waar al een oplossing voor gevonden zou zijn. De middenvelder leek op weg naar Rapid Wien, maar volgens Het Nieuwsblad is hij op weg naar Aarhus.

Louis Patris lijkt op zijn beurt in de Jupiler Pro League te blijven. Hij heeft een aanbieding op zak van STVV. Hij kan daar op uitleenbasis, met aankoopoptie, gaan spelen.

Verder moet er nog een oplossing gezocht worden voor Alexis Flips, die volgens Het Nieuwsblad op interesse kan rekenen van enkele Belgische middenmoters. Ook Amadou Diawara en Ishaq Abdulrazak moeten op zoek naar een nieuwe werkgever, maar dat loopt nog niet zo vlot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties