STVV krijgt concurrentie vanuit onverwachte hoek: andere JPL-club wil Truienaars plots een hak zetten

STVV krijgt concurrentie vanuit onverwachte hoek: andere JPL-club wil Truienaars plots een hak zetten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed bij STVV op dit moment. Coach Christian Lattanzio werd dinsdag ontslagen, bovendien wil een JPL-club de Truienaars nu een hak zetten op de transfermarkt.

STVV gaat door moeilijke weken. De club staat na zes speeldagen op de voorlaatste plaats met drie punten, na drie gelijke spelen en drie nederlagen.

Dit resulteerde in het ontslag van coach Christian Lattanzio. Felice Mazzu zou zijn opvolger kunnen worden deze interlandbreak, al is het natuurlijk nog wachten op wat de club uiteindelijk beslist.

Op de transfermarkt wordt er nog steeds geprobeerd om versterking te halen. Eerder was er al het nieuws dat STVV een akkoord gevonden heeft met Saint-Étienne over de komst van Léo Pétrot.

Maar de speler moet nog een overeenkomst vinden met STVV op persoonlijk vlak. Maar nu krijgen de Limburgers plots concurrentie vanuit een zeer onverwachte hoek.

KV Mechelen wil gebruik maken van het feit dat er nog geen persoonlijk akkoord is, en heeft zich nu gemengd in de strij om Pétrot. Dat meldt transferexpert Sacha Tavolieri op X.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties