📷 'Triest verhaal: Maar liefst drie Belgische clubs zeggen njet tegen hopeloze ex-Rode Duivel'

📷 'Triest verhaal: Maar liefst drie Belgische clubs zeggen njet tegen hopeloze ex-Rode Duivel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Drie Belgische clubs hebben deze zomer de vraag gekregen of ze interesse hadden in Divock Origi. Telkens werd het echter een duidelijke neen.

Qatar, Turkije, MLS, noem maar op. Divock Origi zit op een zijspoor bij AC Milan en werd aan tal van clubs in heel wat competities aangeboden, maar nergens werd de interesse echt groot.

Volgens transferjournalist Ekrem Konur kregen zelfs drie Belgische clubs de vraag of ze Origi niet in dienst wilden nemen. Het gaat om RSC Anderlecht, Club Brugge en Royal Antwerp FC.

Drie keer kregen ze een njet te horen. De ex-Rode Duivel ligt in Milaan nog onder contract tot 30 juni 2026. Zijn marktwaarde wordt op dit moment door Transfermarkt geschat op 5 miljoen euro.

Origi is ondertussen 29 jaar oud. Het grote struikelblok is ongetwijfeld zijn riante loon. Hij zou bij AC Milan zes miljoen euro verdienen als we de ramingen mogen geloven.

Ook heel wat Turkse clubs kregen Origi aangeboden, maar zelfs daar was er niemand die daarop wilde ingaan. De zoektocht naar een nieuwe club is meer dan ooit een hopeloze reis geworden voor onze landgenoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties