Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09: Dom - Leya Iseka - Eckert Ayensa - Kari - Lemoine

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09: Dom - Leya Iseka - Eckert Ayensa - Kari - Lemoine
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dom - Leya Iseka - Eckert Ayensa - Kari - Lemoine

Essevee haalt defensieve versterking voor transferdeadline

Laurent Lemoine heeft zijn transfer van KMSK Deinze naar Essevee afgerond. De rechtsvoetige verdediger heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de club uit Waregem. (Lees meer)


Aaron Leya Iseka, voormalig talent van Anderlecht en broer van Michy Batshuayi, kiest alweer voor opvallend avontuur

Aaron Leya Iseka verlaat OFI Kreta, waar hij vorig seizoen speelde. Hij heeft getekend bij CSKA Sofia in Bulgarije. (Lees meer)


'Antwerp wil uitpakken met jong talent van PSG'

Antwerp zou nog een jong talent uit het Franse voetbal kunnen halen. Ayman Kari staat op de lijst van de Great Old. (Lees meer)


Standard heeft nog een transfer zo goed als beet: onderhandelingen in afrondende fase

Ivan Leko krijgt zijn gewenste aanvaller. De Kroaat zocht een spits die niet de bal in de voeten wilde hebben en de Rouches kwamen uit bij Dennis Eckert Ayensa. De Duitse spits van Union SG heeft groen licht gegeven voor de transfer. (Lees meer)


Joren Dom onthult de reden waarom hij naar RSCA Futures trok: "Twee fantastische gesprekken"

Joren Dom is de dispensatiespeler geworden van de RSCA Futures. Elke beloftenploeg mag zo één oudere speler op het veld zetten die de jonge gasten begeleid. De ex-speler van onder andere Antwerp, Beerschot en OH Leuven kreeg die kans, maar twijfelde toch eerst. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties