Done deal: Standard verrast en schenkt speler aan concurrent

Done deal: Standard verrast en schenkt speler aan concurrent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amper twee maanden geleden arriveerde Grejohn Kyei bij Standard. Nu is er een akkoord met een andere club uit de Jupiler Pro League. Dat is ondertussen ook helemaal officieel gemaakt.

Standard haalde amper twee maanden geleden met Grejohn Kyei een nieuwe aanwinst in huis. Hij tekende toen een contract voor drie seizoenen in de Vurige Stede, maar zal daar alvast dit seizoen niet meer spelen.

Grejohn Kyei wist bij Standard niet te overtuigen als vervanger van Wilfried Kanga, al liep ook de relatie met Ivan Leko blijkbaar niet van een leien dakje. En dus is er nu een andere deal gevonden voor hem.

De Franse ex-spits van Clermont Foot stond voor hij deze zomer bij Standard tekende ook in de kijker bij Sporting Charleroi en de Zebra's gaan hem nu voor een jaartje huren. 

Huurdeal helemaal rond

Het zou om een huurovereenkomst gaan met een aankoopoptie in de deal. Standard heeft de deal inmiddels ook officieel weten te bevestigen.

Via de sociale media laten ze weten dat ze Kyei een jaartje uitlenen aan Charleroi. Wat er daarna met hem zal gebeuren, zal pas volgende week blijken. Standard aast zelf op Andi Zeqiri van KRC Genk en Dennis Eckert Ayensa van Union SG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties