Frank Raes laat zich uit over toekomst van bondscoach Tedesco

Frank Raes laat zich uit over toekomst van bondscoach Tedesco
Foto: © photonews
Word fan van Belgiƫ! 2538

De Rode Duivels spelen vrijdagavond en maandagavond Nations League-wedstrijden. Het zullen de eerste tests zijn na het mislukte EK.

De Rode Duivels en bondscoach Domenico Tedesco maakten geen geweldige indruk op het EK. Nu krijgen ze de kans om zich opnieuw te tonen tegen Israël en Frankrijk.

Na het EK kreeg Tedesco heel wat kritiek en werd hij door sommigen in vraag gesteld. Volgens Frank Raes moet hij zich geen zorgen maken om zijn positie bij de Rode Duivels.

"De hamvraag is natuurlijk: staat de toekomst van Domenico Tedesco in de komende twee interlands op het spel? Ik denk eerlijk gezegd van niet. Nóg niet", begint hij bij Gazet van Antwerpen.

"Een slecht resultaat tegen Israël kan hem zuur opbreken. Maar een nederlaag in die tweede wedstrijd tegen Frankrijk wordt schijnbaar al ingecalculeerd. Hoe dan ook zal je weinig conclusies kunnen trekken uit deze twee duels."

De KBVB zit bovendien ook met een lastige financiële situatie. "Tedesco ontslaan ligt moeilijk, want het zou de Belgische voetbalbond handenvol geld kosten, en ze zitten daar al zo krap bij kas", besluit Raes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties