'Steven Alzate heeft eindelijk een nieuw avontuur beet na zijn mislukte seizoen bij Standard'

'Steven Alzate heeft eindelijk een nieuw avontuur beet na zijn mislukte seizoen bij Standard'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Steven Alzate zit al een tijdje zonder club, sinds zijn contract bij Brighton deze zomer afliep. Ondertussen heeft hij wel een nieuw avontuur gevonden.

Na een geweldig seizoen onder leiding van Ronny Deila bij Standard, kon Steven Alzate afgelopen seizoen de verwachtingen niet inlossen.

De Colombiaanse middenvelder, die hoopte zijn kans te krijgen bij Brighton, keerde niet met het grootste plezier terug op het veld van Sclessin, en dat was voelbaar.

Alzate hoopte om na een tweede en laatste seizoen bij Standard eindelijk door te breken bij de Premier League-club waar hij onder contract lag... maar met zijn prestaties heeft hij niet veel mensen kunnen overtuigen.

Steven Alzate zal zich herpakken bij Hull City

Zijn uitleenbeurt bij de Rouches is niet goed afgelopen en bij zijn terugkeer kreeg Steven Alzate te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden bij Brighton, en dat hij een nieuwe oplossing mocht zoeken.

Na lange discussies en geruchten die hem onder andere naar Genoa stuurden, heeft de 25-jarige speler zijn medische tests gedaan bij Hull City in de Championship, volgens lokale pers. Hij zal daar een contract van twee seizoenen tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties