Transfer van broer naar Club Brugge was omslagpunt: gewezen toptalent KRC Genk keert na periode bij Beerschot terug naar Belgische competitie

Transfer van broer naar Club Brugge was omslagpunt: gewezen toptalent KRC Genk keert na periode bij Beerschot terug naar Belgische competitie
Foto: © Walfoot.be

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Kent u Sekou Diawara nog? Na een omzwerving in Italiรซ en een uitleenbeurt aan Beerschot keert hij nu terug naar de Belgische competitie. Hij trekt nu naar Francs Borains.

Weet u nog in 2022? Racing Genk was duidelijk not amused met de transfer van Mamady Diawara naar Club Brugge omdat zijn broer Sekou toen poseerde in een truitje van blauw-zwart bij de deal van Mamady naar Jan Breydel.

Broer Sekou had de boodschap begrepen en besloot naar Udinese te vertrekken. Later werd hij al eens een halfjaar uitgeleend aan Beerschot. Nu probeert hij verder te timmeren aan de weg.

En dat gaat de 20-jarige spits opnieuw in België doen, want hij trekt van het Italiaanse Udinese naar Francs Borains in de Challenger Pro League. En daar wil hij de komende jaren een stap vooruit gaan zetten.

Stappen vooruit proberen te zetten

"Na twee ingewikkelde seizoenen wil ik heel graag weer op het goede spoor komen en Francs Borains heeft besloten mij deze kans te bieden door mij te vertrouwen."

"Het doel is om zo hoog mogelijk te eindigen door de meeste wedstrijden te winnen. Ik hoop ook mijn vooruitgang voort te zetten en tegelijkertijd zoveel mogelijk speeltijd te verzamelen", aldus Diawara op de webstek van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties