"Ik neem dit puntenverlies op mij": Club NXT-speler hard voor zichzelf na wedstrijd tegen Seraing

"Ik neem dit puntenverlies op mij": Club NXT-speler hard voor zichzelf na wedstrijd tegen Seraing
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club NXT speelde vrijdagavond 1-1 gelijk tegen RFC Seraing. De beloftenploeg van Club Brugge maakte zijn kansen niet af, er zat meer in.

Club NXT geraakte vrijdagavond niet verder dan een gelijkspel tegen RFC Seraing. Het had ook anders kunnen lopen, maar de thuisploeg werkte zijn kansen niet af.

Bij een 1-0 stand kreeg Lenn De Smet de kans om de voorsprong te verdubbelen. De bal ging op de stip, maar hij zag zijn poging tegen de paal gaan.

"Ik sta hier met een slecht gevoel", reageerde hij na de wedstrijd bij Het Nieuwsblad. "We hadden deze wedstrijd altijd moeten doodmaken en ik moest die penalty gewoon scoren."

"Zoiets hoort erbij, zeker? We wisten nochtans heel de wedstrijd goed om te gaan met de hoge druk van Seraing en hadden alles onder controle", gaat De Smet verder

Uiteindelijk maakte Seraing de 1-1, terwijl Club NXT twee keer op de lat trapte. "We hadden gewoon veel sneller die 2-0 moeten maken, maar het zat ons niet mee en uiteindelijk valt die goal dan aan de overkant. Ik neem dit puntenverlies op mij", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties