Niet alles loopt zoals gehoopt bij Schalke 04, moet Karel Geraerts al vrezen voor zijn positie? Marc Wilmots komt met duidelijk antwoord

Brandon Morren en Nicolas Baccus
| 0 reacties
Niet alles loopt zoals gehoopt bij Schalke 04, moet Karel Geraerts al vrezen voor zijn positie? Marc Wilmots komt met duidelijk antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts maakt momenteel een moeilijke tijd door bij Schalke 04. Maar staat zijn positie op het spel?

Karel Geraerts leed vrijdag opnieuw een nederlaag (2-0) tegen Karlsruher Sport-Club in de Bundesliga 2. Zijn positie bij Schalke 04 staat echter niet ter discussie. Dat maakte sportief directeur Marc Wilmots alvast duidelijk. "De positie van trainer Karel Geraerts staat niet ter discussie", vertelde hij volgens Het Nieuwsblad.

De Duitse club heeft slechts vier punten behaald in vijf competitiewedstrijden. De club van de Belgische trainer staat momenteel op de 12e plaats, geen ideaal seizoensbegin dus.

"Ondanks dat veel mensen het tegenovergestelde denken, zullen we blijven samenwerken, daar twijfel ik niet aan", ging Wilmots nog verder over Geraerts.

Een zwakke verdediging

De Belgische trainer legde uit dat er veel onzekerheden waren. Na de wedstrijd sprak hij onder meer over de zwakte van zijn verdediging.

De voormalige coach van Union Saint-Gilloise, die het destijds erg goed deed bij de Brusselaars, maakt momenteel een van de moeilijkste periodes door in zijn trainerscarrière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties