Waarom KV Mechelen er uiteindelijk niet in slaagde om Norman Bassette binnen te halen: "Op een bepaald moment stopt het voor ons"

Waarom KV Mechelen er uiteindelijk niet in slaagde om Norman Bassette binnen te halen: "Op een bepaald moment stopt het voor ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Norman Bassette beleefde afgelopen seizoen een mooie tijd bij KV Mechelen. De jonge spits leefde zich uit bij Malinwa, maar keerde na zijn uitleenbeurt terug naar Caen. Een definitieve transfer kon er niet komen.

Norman Bassetta maakte afgelopen seizoen heel wat indruk bij KV Mechelen. De aanvaller werd van SM Caen gehuurd en speelde 23 wedstrijden waarin hij vijf keer kon scoren.

De 19-jarige heeft potentieel en dat hadden ze bij Malinwa ook gezien. De club wilde hem enorm graag overnemen, maar een deal zou er nooit komen.

"Norman en z’n entourage moesten we niet overtuigen", begint sportief directeur Tim Matthys bij Het Laatste Nieuws. "Zij wilden héél graag terugkeren naar Mechelen. We zijn ook ver gegaan om hem weg te plukken bij Caen, maar de onderhandelingen liepen heel moeilijk."

"De ene dag was het dit, de andere dag dat... Op een bepaald moment stopt het wel voor ons. Uiteindelijk heeft Coventry 2,5 miljoen euro betaald, wat nog kan oplopen tot drie miljoen euro. Dat is een te groot risico voor een 19-jarige voor een club als KV Mechelen", gaat  hij verder.

Maar de club bleef niet stilzitten en kon toch een opvallende naam naar Mechelen halen. "Met Benito hebben we iemand gehaald met een vergelijkend profiel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties