Besnik Hasi kan niet lachen met domme actie: "Niet op die manier"

Besnik Hasi kan niet lachen met domme actie: "Niet op die manier"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor met 2-0 op bezoek bij KAA Gent. In de eerste helft kwam het team vrij snel op achterstand, op slag van rust was de domme uitsluiting voor Jules Van Cleemput een extra domper.

Jules Van Cleemput beging een fout op Delorge en kreeg daarvoor een gele kaart. Waarop hij de scheidsrechter iets toeriep en de bal zeer hard tegen de grond sloeg.

Voor Kevin Van Damme genoeg om prompt ook een tweede gele kaart en dus rood te geven aan de verdediger van KV Mechelen. Die moest gefrustreerd het veld af en zette zijn team een hele helft met een mannetje minder.

"Een rode kaart pakken kan altijd eens gebeuren. Een tweede gele kaart voor een fout of omdat je ergens te laat bent bijvoorbeeld. Maar niet op die manier", aldus Besnik Hasi in zijn analyse.

Altijd met elf blijven

"De ref komt terug op die fase en geeft geel. Als je dan zo reageert, dan weet je dat een nieuwe gele kaart kan krijgen. Als je 2-0 achterstaat, dan moet je dat niet doen."

"Misschien was het de frustratie van de achterstand, maar hij moet ons meer rust brengen. Het mag niet, je moet als Mechelen altijd met elf blijven en dat soort fouten niet maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties