KRC Genk verstevigt toekomst met contractverlenging van sterkhouder

Robbie Maes
| 0 reacties
KRC Genk verstevigt toekomst met contractverlenging van sterkhouder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft met trots aangekondigd dat Zakaria El Ouahdi zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw, verbeterd contract dat hem tot de zomer van 2028 aan de club verbindt.

El Ouahdi maakte in de zomer van 2023 de overstap van RWDM naar KRC Genk. Na de transfer van Munoz naar Crystal Palace kreeg El Ouahdi de kans om als vaste rechtsachter te starten, een rol die hij met beide handen greep.

Bij de Limburgers speelde de Marokkaan al 33 wedstrijden. Deze maand werd de 22-jarige verdediger geselecteerd voor het Marokkaanse elftal.

Deze zomer werd hij opgeroepen voor de U23 van Marokko voor de Olympische Spelen in Parijs. Daar behaalde hij met onder andere Bilal El Khannouss een gouden medaille.

Ondanks concrete interesse van Benfica afgelopen zomer, besloot El Ouahdi loyaal te blijven aan KRC Genk. Hij respecteerde de beslissing van de club, die nog niet klaar was om hem te laten vertrekken.

Volgens Transfermarkt heeft El Ouahdi een marktwaarde van 4,5 miljoen euro. Morgen speelt hij met KRC Genk een belangrijke thuiswedstrijd tegen KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg KRC Genk - KV Mechelen live op Voetbalkrant.com vanaf 16:00 (28/09).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties